OKTOBER....

Herrejävlar första oktober är redan förbi och det känns! Fysatan vad kallt det är ute nu när solen inte lyser eller är uppe!
Brrr säger jag bara!!

Ja sen sist då? Det har faktiskt inte hänt värst mycket... Fredags blev det torpan med Kronlid, vi blev brutalt sminkade av en som jobbade på kicks.... Såg helt gräslig ut.. Hon valde samma färg på mig o kronlid, vi har inte alls samma hudtyp...
och egentligen passade den inte på någon av oss.... Jag var glad att få komma hem och tvätta bort det! Pinsamt. ...

Kvällen spenderades framför tvn med fredagsmys och min underbara pojkvän!
Vi la oss ganska tidigt eftersom jag skulle jobba lördag morgon och vi båda var trötta! Så efter jobbet i lördags kom jag hem och vi tände en brasa och åt frukost tillsammans jag o simon! Skönt att bara jobba 4 timmar ;)

Lördag Kvällen blev inte alls som planerat men bra iaf! Blev förfest hos kalle med kronlid och kalles mora kompis var här och hälsade på! Vi hamnade på mortens med simon och haffe tillslut och när jag och simon kom hem efter 2 vaf det bara 4 timmar kvar tills jag började jobba.... Trött var jag men det var bara att gå till jobbet! 2 powernaps blev det under mina 8 jobbtimmar! Sov gött den natten iaf! ca 12 timmar!
Jaja så är det man lever bara en gång! Men nu ska jag sova! Hörs imorgon natti natti ♥
bilder från helgen ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0