lov (:

tjenis, igår va ja med tb och sus, så kom vi på att vi kanske skulle sova över :). och de klart vi skulle göra, och de blev hos mej :). så gick vi hem te sus och hämtade hennes kläder när vi ändå inte hade så mycket att göra och då va de ngra små ungar och en är råkär i tb sedan länge tillbaka och dom gick med oss nästan hela vägen hem te sus XD! dom är helt cp. iaf sånär vi kom tillbaka ringde vi linda och drog ut henne te gården så vi kolla fotboll och hade allmänt kul som alltid! sedan när vi inte orkade kolla mera gick vi in i gården och kollade tv och sedan gick vi in i tjejrummet och pratade, så stängde det så vi åkte hem te tb och hämtade hennes saker så åkte vi hem te mej gjorde pommes och hamburgare som vanligt hos mej det är våran bästa mat hemma hos mej, inget slår det (H).

så kollade vi på wall-e och både tb och sus somnade som vanligt och ja är ju så klart tvungen att kolla klart filmen, en jävla fobi ja har men men de va inte så långt kvar som tur va :). sedan somnade ja. på morgonen vaknade va tb redan vaken som vanligt, morgonpigg och allt -.-! så somnade ja om tills ja vaknade av att sus låg och puttade på min madrass -.-! så iaf skulle vi kolla på film men ena filmen lagga sönder så vi kolla på 2 andra :).

så när dom hade åkte hem lovade ja tk att följa med på LSK matchen, hahahha! först åkte ja upp och lämnade tb kudde som hon alltid glömmer av ngn andldening xD! ah så när ja hade varit hos henne drog ja till tk och pratade med henne. så efter de drog ja ner och tog ut pengar och tur som ja har börjar det ju hagla och regna! typ haha va kul -.-!

när ja kommer hem är det bara 20 min tills vi skulle åka, så ja fick skynda mej och när ja kom upp till busshållplatsen va bussen as sen så ja skyndade mej typ i onödan -.-! så gick vi av vid sjukhuset för att gå ner till tågstationen, och när vi går över en gräsmatta med massa löv halkar vi och massa när vi skulle springa xD! så när vi nästan är framme hör vi att tåget går! så vi går till kampenhof och ska ta en buss och så klar att de går en när vi vill, yes! så vi går till willys och ska köpa godis medans vi väntar och då är de en jävla gubbe framför oss som inte kan svenska bara kan prata engelska och han fatta nada med sitt kort så de tar typ år innan han blir klar :O. sedan gick vi till bussen och då ringde tk hem och då va matchen inställd -.-! tur i oturen har vi! hahaha, så drog vi te mc och så hem :).

puss på en kul dag och nu ska ja forstätta prata med jessica :) <3tb sus <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0