måååndag igen

hallojsan, sitter och har just gjort min engelska läxa, den sög som vanligt med en jävla översättning -.-

typ längesedan jag skrev, hänt mycket denna helgen :).
fredagen va ja med julia, så stack vi te sara och va med henne tvillingarna sus å linda :). så stack vi te suart och va med dom där, så skulle jag hem, så jag gick hela vägen hem i mörkret helt själv, fyfan va tråkigt de va! när ja kom hem satt jag och kollade film, 21 hette den :). den va faktiskt bra! :)

lördag, va med linda gick och köpte godis och så hade vi inget att göra, så vi ringde fredrik så han kom hem te mej, hehe han är för kul asså :)! sedan skulle linda rida så hon stack så jag va med fredrik tills han skulle hem å keke, efter en stund ringde sus å ville va med mej, så jag gick te gården och va med henne, sedan gick vi hem te henne och kolla på en film och så drog ja hem :).

söndag, mamma kom hem på morgonen så när ja vakna gick ja upp och kollade vad jag hade fått (a). jag fick en addidas tröja, 96 byxor, björn borg trosor & massa sockar :). så ringde linda, så jag gick ut och va med henne å tb :). vi stack te stan och keke och kolla affärer ;D. så skulle tb hem å keke så vi åkte hem till henne, jag läste veckorevyn medans hon keke och linda nörda datan, som vanligt (/). så åkte vi te gården träffade tvillingarna å sara :). va med dom å så skulle jag hem å keke :). 

måndag: skolan först, gick me jessica för hon va här :). ja å johanna äger på matten asså ingen kan slå oss ;D. så gympa, hade innebandy XD. hahhahah jag bara te hansson, varje gång du gör mål får du ett nyp i skärten ;). hahahahha tro fan att hon gjorde många mål :O. en gång ropa ja, NYP I SKÄRTEN JESSICA :O. tro fan på att hon skicka bollen rakt i mål och jag dog av skratt xD!!! så hade vi den jävla långa håltimmen, satt med simon å spela kort medans jag fick massagera pu som är kämp vissa tillfällen (a). engelskan gick fort och fick sluta tidigare ;D! när jag kom ut satt patrick å johan och spela kort, ami hade inte kommit och dom satt och vänta på anton, så dom följde med till mitt skåp, så tog dom min väska och hängde upp i taket och sa att jag inte nådde den, men faktiskt gjorde ja de :C! så gick vi förbi de klassrummet dom skulle ha, hahah då hade dom lektion ändå så jävlarna sprang därifrån, hahahhahaha xD! så gick ja hem, träffade jessica och hon tog hål i läppen förut, men hon skulle åka så fick bara en kram och så sa hon hejdå och gick -.-  aja, det blev snyggt iaf jessica ;) <3

nu ska jag inte skriva mera för mamms håller på att göra mat till mej :), pussar anna (H)


Kommentarer
Postat av: Anonym

haha jaa det blev väll bra:C :D

men jag kan typ inte dricka HAHAHA xD!

2008-10-06 @ 21:18:51
Postat av: annafriberg

haha stackare jessica :( <3

2008-10-08 @ 16:33:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0